Glavna teniška aktivnost je redno igranje tenisa skozi vse leto. V zimskem času se organiziramo po skupinah in večji del članstva ima termine v GOJI v Hajdošah. Prav tako smo organizirani v poletnem času na Gojinih igriščih, ko imamo zraven zunanjih igrišč, v primeru slabega vremena na razpolago pokriti igrišči. Glavna termina sta ob ponedeljkih in četrtkih popoldan.

Igramo v zimski in letni teniški ligi PETOVIO in sicer z dvema ekipama v dveh nivojih po šest ekip. Tekmovanje je tako organizirano, da zadnji iz prve lige igra naslednje leto v drugi ligi in obratno, prvi iz druge lige napreduje v prvo ligo. Nekaj rezultatov ekipe naših članov, ko je bila liga PETOVIJO še tudi kako drugače organizirana:
- leta 2000 doseženo 6. mesto
- leta 2001 smo nazadovali na 7. mesto
- leta 2002 smo izboljšali pozicijo in bili 5.
- leta 2003 smo že napredovali na 3. mesto
- leta 2004 smo zadržali tretjo pozicijo
- leta 2005 smo zasedli 4. mesto
- leta 2006 smo ponavno zasedli 3. mesto


Že štiri leta pa smo sodelovali tudi v zimski teniški ligi
organizirani v Goji v Hajdošah:
- leta 2004 smo zasedli 3. mesto
- leta 2005 smo bili prav tako 3.
- leta 2006 smo izboljšali dosežek, bili smo drugi
- leta 2007 pa smo bili najboljši torej prvi!


Seveda so to rezultati naše boljše ekipe v višjem rangu, a je to vseeno rezultat naše organiziranosti in klubskega dela.
Dve leti je ekipa naših članov sodelovala v ŠTAJERSKO - POMURSKI TENIŠKI LIGI, ki je bila v zimskem času v Radencih. Leta 2002 je bila 6. in je v letu 2003 zasedla 5. mesto.

Še nekaj rezultatov iz občinskih teniških prvenstev, ki jih organizira naš klub v počastitev praznika občine Hajdina.
Moški pari - zmagovalci:
- leto 2004 Falež – Marolt
- leto 2005 Štrafela – Tkalec
- leto 2006 Glodež – Žitnik


V letu 2006 smo organizirali za občinski praznik tudi prvenstvo za nekatere druge kategorije. Zmagovalci so bili:
- ženske članice: Glodež Marjanca
- mlajši člani: Glodež Tine
- mlajše članice: Bedrač Katja

Skozi vse leto so še druge aktivnostmi tako ali drugače povezane z igranjem tenisa v našem klubu.
- v začetku januarja zaključimo predhodno leto z druženjem v eni od restavracij (ponavadi Čelan!) na srečanju skupaj s partnerkami (da se malo odkupimo za odsotnost med letom!)
- proti koncu februarja ali v začetku marca opravimo inventuro preteklega leta na občnem zboru (gostolubje nam nudijo v kulturnoprosvetnem domu Skorba)
- na velikonočni ponedeljek organiziramo že tradicionalno srečanje naših članov v Goji. Po teniškem turnirju se mora poskusiti"žegn", ki ga prinesejo člani in se ga seveda ustrezno zalije
- tudi prvomajski prazniki so priložnost za igranje tenisa. Dobimo se ponavadi 2. maja, ker vsi niso na potepanju po drugih krajih
- v maju se začne letna teniška liga (prva in druga), kjer imamo v vsaki po eno ekipo
- v mesecu avgustu je zopet čas za družabno srečanje skupaj s partnerkami, saj smo bili pol leta spet veliko odsotni. Tu pa nastopi kot organizator ljubiteljski ribič „BANKO" s prijatelji. Piknik z ulovljenimi ribami zagotovo ne bi uspel, a tekmovanje v ulovu rib je vedno prijetno, čeprav jih je samo za vzorec. Pečene ribe so "boljše" iz ribnika Vmes je vedno tudi dovolj časa za tenis.
- proti zimi se pričneta v dvorani zimski teniški ligi, kjer spet
nastopa v vsaki ena naša ekipa.

Vodstvo TK Skorba

Dejavnosti članov